Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 februarie 2018

Fursecuri cu banane si fulgi de ovaz


Ingrediente:

2 banane,
150 gr fulgi de ovaz,
2 linguri nuca de cocos,
2 linguri prune uscate

Cum procedezi:

Intr-un bol puneti bananele decojite si pasati-le cu o furculita. Nu trebuie facute piure, daca mai raman bucatele mici de banana este perfect. Adaugati fulgii de ovaz si se amesteca bine. Se poate lasa asa, sau se mai pot adauga dupa preferinte alte componente (fructe uscate, stafide, scortisoara, miere seminte chia, ciocolata etc.). Noi am adaugat 2 linguri de nuca de cocos si 2 linguri de prune uscate (pe care le-am inmuiat 10 minute in apa calda) si le-am taiat marunt. Amestecati cat sa se omogenizeze compozitia. Acoperiti o tava cu hartie de copt si puneti biscuitii in tava cu ajutorul unei linguri. Ies aprox. 12 bucati. Coaceti biscuitii 20 de minute la 180 °C , pana se rumenesc usor pe margini. Lasati-i sa se raceasca inainte de a-i servi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu