2 mere,
220 gr faina,
1 lingurita praf de copt,
100 gr unt,
60 gr zahar brun,
1 praf de sare,
1 lingurita scortisoara,
75 gr cereale (neindulcite/ fulgi de ovaz),
1 ou,
4-5 linguri lapte
Cum procedezi:
Se curata merele si se tai in cubulete mici.
Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga untul taiat cubulete, se amesteca cu mana.
Se amesteca zaharul, scortisoara, sarea, bucatelele de mere si cerealele intr-un alt bol, dupa care se adauga la compozitia cu faina. Se adauga oul si laptele si se amesteca toate ingredientele.
Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formand bile rotunde cu ajutorul unei lingurite, se aseaza cu o distanta de aprox. 3 cm intre ele.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit, la 190 de grade, pentru 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu