Faceți căutări pe acest blog

vineri, 31 iulie 2015

Maultaschen (Ravioli cu carne tocata si spanac) cu sos de rosii si cascaval


Ai nevoie de:

 Un pachet de maultaschen (se gaseste in supermarketuri) , ravioli umplute cu carne tocata si spanac,                  
cascaval ras,
sos de rosii (se poate prepara in casa, eu am facut un sos mai iute, adaugand pasta curry picanta, si busuioc maruntit),
300 ml supa de legume sau de pui (se poate folosi si preparata din cubulete)


Mod de preparare:
Se pun maultaschen in oala cu supa care fierbe si se lasa aprox 10-12 min.
Dupa aceea se scot, se aseaza intr-o tava unsa cu unt se toarna peste sosul de rosii si se presara cascavalul ras. Se da la cuptor pentru aprox 20-25 de minute, pana se rumeneste cascavalul ras peste.
Se poate servi cu o salata verde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu