Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 mai 2015

Cartofi cu carne tocata la cuptor



Ai nevoie de: 

350 gr carne tocata
2 linguri ulei
1 kg cartofi
100 ml supa de legume
200 ml smantana pentru gatit
200 gr cascaval
sare
piper
verdeturi (patrunjel verde, oregano, busuioc)

Cum procedezi: 

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.
Intre timp, se caleste carnea. 
Se unge o forma termorezistenta cu unt. Se pune un strat de felii de cartofi, un strat de carne, din nou cartofi.  
Separat se amesteca supa de legume, smantana pentru gatit cu jumatate din cascaval, sare, piper si verdeturi si se toarna deasupra, celalata jumatate din cantitatea de cascaval se presara deasupra. 
Se introduce la cuptorul incins pentru aproximativ 35-40 de minute. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu