Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 decembrie 2017

Biscuiti cu crema Nougat


Ingrediente:

150 gr unt,
80 gr zahar,
50 gr marzipan,
1 ou,
1 galbenus,
250 gr faina,
125 gr migdale,
1/2 lingurita scortisoara,
1 praf de sare,
200 gr crema Nougat,
120 gr ciocolata de menaj (ciocolata amaruie)

Cum procedezi:

Se amesteca untul cu zaharul si cu marzipanul. Dupa care se adauga oul si galbenusul, si se bate pana devine lucioasa. Se adauga faina amestecata cu migdalele, scortisoara si sare. Se framanta bine. Dupa care aluatul obtinut se pune in folie alimentare si se pune in frigider pentru 30 de minute.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se scoate aluatul se mai framanta odata, dupa care se intinde o foaie de aprox. 0,4 cm si se tai formele dorite. Formele se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit aprox. 10-12 minute.
Se pune crema de Nougat la topit pe baie de aburi, dupa care se lipesc biscuitii cu crema si se apasa usor sa se lipeasca.
Se pune la topit ciocolata amaruie dupa care se pune intr-o punga la care se taie coltul si se orneaza biscuitii cu ciocolata topita. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu