Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 februarie 2018

Prajitura cu branza de vaci, lamaie si afine


Ingrediente:

95 gr unt,
140 gr zahar,
1/2 lingurita zahar vanilinat,
2 oua,
250 gr branza de vaci,
150 gr smantana,
zeama de 1/2 lamaie,
coaja rasa de la 1/2 lamaie,
1/2 plic praf budinca de vanilie,
1,5 lingura amidon,
1,5 lingura gris,
1 lingurita praf de copt,
250 gr afine


Cum procedezi:

Se amesteca untul, zaharul si vanilia, dupa care se adauga pe rand ouale. Se adauga branza de vaci, smantana, zeama si coaja de lamaie si se amesteca bine.
Se amesteca praful de budinca, cu amidon, gris si praf de copt, dupa care se adauga la restul ingredientelor.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt (18-20 cm), dupa care se pune aprox. 70 gr afine si se impinge un pic in aluat.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 55-60 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca un pic si se orneaza cu restul de afine.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu