Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 ianuarie 2014

Prajitura Japoneza




          

Ingrediente:
Blatul: 
180 gr faina, 
180 gr nuca macinata,  
180 gr zahar, 
1/2 cana lapte, 
1 praf de copt, 
180 gr margarina, 
spuma de la 4 albusuri 



Se freaca spuma margarina cu zaharul, se adauga praful de copt, laptele, faina, nucile si spuma de la albusuri. 
Se pune blatul la copt. 






Crema 1: Cele 4 galbenusuri se freaca cu 150 gr zahar pudra si cu 3 vanilii pana se face ca o spuma. Cand s-a racit blatul crema se toarna peste ea si se pune inapoi la cuptor dar focul se stinge, se lasa in cuptor pana se intareste crema (cateva minute). 





Crema 2: 100 gr margarina, 100 gr zahar pudra si 2 lingurite cacao. Se freaca bine toate si cand blatul este rece se intinde crema si se presara cu nuca macinata. 






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu