Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 aprilie 2012

Prajitura cu crema de branza si fanta


Ingrediente: 

Pentru blat: 

6 oua,
6 linguri de zahar,
4 linguri faina,
100 ml ulei,
1 praf de copt,
3 linguri cacao

Pentru crema:

600 gr branza Philadelphia,
200 gr unt,
150 gr zahar pudra,
2 plicuri zahar vanilat,
esenta de vanilie

Pentru glazura:

500 ml suc de portocale,
1 plic budinca de vanilie,
2 linguri de zahar.

Cum procedezi: 

Facem blatul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma si presaram zaharul. Mixam galbenusurile cu uleiul turnat treptat. Adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacao si praful de copt. Mixam la viteza mica. Adaugam albusurile spuma si incorporam cu o lingura de lemn. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptor ptr aprox. 25 de min.
Preparam crema. Mixam untul adus la temperatura camerei cu zaharul pudra, apoi adaugam crema de branza si mixam pana obtinem crema.

Facem glazura. Punem praful de budinca intr-un bol de plastic si adaugam zaharul, adaugam 3-4 linguri de suc de portocale peste budinca si amestecam. Intre timp punem pe foc restul de suc de portocale. Cand acesta fierbe, se adauga compozitia de budinca si amestecam continuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa.

Peste blat adaugam crema de branza si apoi glazura de portocale. Lasam sa se raceasca apoi servim.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu