Ingrediente:
Pentru blat:
6 oua,
6 linguri de zahar,
4 linguri faina,
100 ml ulei,
1 praf de copt,
3 linguri cacao
Pentru crema:
600 gr branza Philadelphia,
200 gr unt,
150 gr zahar pudra,
2 plicuri zahar vanilat,
esenta de vanilie
Pentru glazura:
500 ml suc de portocale,
1 plic budinca de vanilie,
2 linguri de zahar.
Cum procedezi:
Facem blatul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma si presaram zaharul. Mixam galbenusurile cu uleiul turnat treptat. Adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacao si praful de copt. Mixam la viteza mica. Adaugam albusurile spuma si incorporam cu o lingura de lemn. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptor ptr aprox. 25 de min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu