Ingrediente:
Blat:
250 gr biscuiti,
50 gr unt,
100 ml compot de piersici,
2-3 linguri zahar,
1 lingura cacao,
esenta de vanilie
Crema:
200 gr smantana,
125 gr iaurt de piersici,
2-3 linguri zahar,
150 gr crema de branza proaspata (almette),
10 gr gelatina,
100 ml compot de piersici,
piersici din compot sau proaspete
Cum procedezi:
Pentru blat pisam biscuitii.
Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul, apoi il turnam peste biscuiti.
Adaugam cacao si esenta de vanilie. Amestecam bine, pana obtinem o pasta groasa.
Intindem compozitia de blat in tava si o nivelam cu o lingura uda. Dam tava la frigider, pana pregatim crema.
Mixam crema de branza cu zaharul. Adaugam smantana, iaurtul si o parte din piersici, taiate in cuburi mici.
Turnam crema peste blatul de biscuiti.
Deasupra repartizam piersici taiate felii.
Dam tava la frigider pentru 4-5 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu