Ingrediente:
300 gr faina,
1 plic praf de copt,
150 gr branza de vaci,
1 ou,
6 linguri lapte,
6 linguri ulei,
75 gr zahar,
1 praf de sare,
2 cutii de mandarine (310 gr una),
4 oua,
1 kg branza de vaci,
1 zahar vaniliat,
120 ml ulei,
1 plic gelatina transparenta,
2 linguri zahar
Cum procedezi:
Se amesteca faina cu praful de copt, dupa care se adauga branza de vaci, oul, laptele, uleiul, zaharul, sarea si se amesteca toate ingredientele bine. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se strecoara mandarinele si se pastreaza sucul de la fructe.
Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu branza de vaci, zaharul vaniliat si uleiul. Albusurile se bat spuma dupa care se adauga incet la amestecul cu branza de vaci. Umplutura obtinuta se intinde bine peste aluatul asezat in tava. Se decoreaza cu feliile de mandarine.
Se pune in cuptorul preincalzit in prealabil la 180 grade aprox. 40 de minute.
Cand este gata se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se intinde peste mandarine gelatina pregatita conform instructiunilor de pe ambalj cu sucul de la fructe si se lasa sa se intareasca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu