Pentru o forma mica de diametrul de 18 cm
Ingrediente:
Pentru blat:
- 200 Gr. biscuiti Oreo ca. 18 buc.
- 60 Gr. unt topit
Pentru crema:
- 400 Gr. crema de branza (Philadelphia)
- 50 Gr. zahar pudra
- 100 Gr. ciocolata alba
- 200 Gr. frisca lichida
- 2 pliculete intaritor de frisca
- 100 Gr. biscuiti Oreo ca. 9 buc.
- biscuiti Oreo pentru decorat
Cum procedezi:
- Se zdrobesc biscuiti si se amesteca cu untul topit. Se aseaza o hartie de copt in tava si se pune blatul din biscuiti in tava, se apasa sa fie uniform. Se pune in frigider pana pregatim crema.
- Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca crema de branza cu zaharul pudra. Se bate frisca lichida si spre final se adauga si intaritorul de frisca. Se adauga ciocolata topita la crema de branza, dupa care se amesteca si frisca lichida.
- Se rup biscuitii Oreo in bucati mai mari si se adauga la crema. Se pune crema peste blat si se intinde uniform. Se pune tortul in frigider pentru aprox. 3 ore. Se decoreaza dupa plac, cu biscuiti Oreo sau se poate pune si ciocolata topita peste crema si dupa aceea se decoreaza cu biscuiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu