Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 mai 2016

Paste cu piept de pui in sos de lamaie cu smantana


Ingrediente: 

400 gr piept de pui dezosat si fara piele,
1 lingura amidon,
ulei pentru prajit,
sare si piper dupa gust,
coaja rasa de la o lamaie, 
zeama de la jumatate de lamaie,
300 ml apa,
1 cub knorr Gaina,
500 ml smantana pentru gatit,
paste dupa preferinte (tagliatelle, penne, etc.) 

 
Cum procedezi: 

Pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.
Pieptul de pui se taie in fasii subtiri, se condimenteaza dupa gust si se prajeste in uleiul incins bine, apoi se scot pe un servet absorbant.
Se pune apa cu cubul de Knorr, coaja si zeama de lamaie, smantana si se lasa la foc mic, pentru ingrosarea sosului se pune 1 lingura amidon. Apoi se adauga puiul in sosul de smantana, se mai lasa pe foc cateva minute. Se serveste impreuna cu pastele fierte si scurse de apa.
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu