Ingrediente:
800 gr branza de vaci
5 linguri faina
1 plic de praf budinca de vanilie nepreparata
o lingurita de praf de copt stins cu lamaie
200 ml smantana grasa, 25%
5 oua
12 linguri zahar
coaja de lamaie, zahar vanilat (cam 5 pliculete)
100 gr stafide
Cum procedezi:
Se amesteca: branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, faina, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Daca branza este ceva mai moale, puteti pune 2 plicuri de praf de budinca.
Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna
compozitia si se baga la cuptor. Se lasa cca 60-70 de minute in functie de
aragaz. O sa fie la
mijloc putin mai moale, dar nu va speriati, nu e cruda si cand se raceste se
intareste uniform.
O lasati la
racit in tava si o taiati cand e rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu