Ingrediente:
600 gr cartofi,
300 gr Sparanghel verde,
3 fire ceapa verde,
4-5 felii costita afumata,
ulei,
sare, piper,
3 linguri maioneza sau dresing alb pentru salate,
un pic de otet,
200 ml apa,
delicat sau un cub maggi
Cum procedezi:
Se fierb cartofii, dupa care se curata si se tai in cubulete mai mici.
Sparanghelul se spala, se curata, si se taie in cubulete de aprox 3 cm. Se pune apa la fiert cu un pic de sare dupa care se adauga sparanghelul taiat in cubulete si se lasa aprox 5 minute, dupa care se scoate si se lasa la scurs.
Se taie costita afumata in cubulete mici, si ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele mici.
Se caleste costita afumata si ceapa verde. Dupa care se adauga apa si un cub de maggi sau o lingura de delicat, dupa ce a fiert putin se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se adauga maioneza sau dresingul alb pentru salate, se amesteca bine si se adauga cuburletele de cartofi si sparanghelul racit. Se amesteca toate ingredientele bine si se serveste alaturi de carnati prajit sau alte preparate din carne.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu