Ingrediente:
pentru blat:
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
50 gr ciocolata amaruie5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
2 linguri de cacao
1 lingurita praf copt
pentru crema:
400 ml iaurt natural
500 gr mascarpone
100 gr zahar pudra
300 gr zmeura
2 plicuri gelatina
3 linguri zahar tos
500 gr capsuni
Mod de preparare
Batem ouale cu zaharul
pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina, praful de
copt si cacao. Adaugam ciocolata amaruie rasa pe razatoarea mica. Omogenizam si turnam
in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mic. Lasam sa
se raceasca.
Mixam mascarponele
cu zaharul pudra. Iaurtul se amesteca cu crema de
mascarpone. Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj, o lasam
sa se racoreasca si o incorporam in crema.
Zmeura se fierbe un pic cu zahar si se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste blatul racit. Se aseaza de jur imprejur capsuni taiate in doua.
Apoi punem crema si se decoreaza dupa preferinte cu capsuni.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu