Ingrediente:
500 gr cirese,
1 plic zahar vanilinat,
150 gr unt moale,
250 gr zahar,
1 lingura suc de lamaie,
4 linguri gris,
1 kg branza de vaci,
1 plic praf de budinca de vanilie,
4 oua,
zahar pudra pt decorat
Cum procedezi:
Se spala ciresele, se curata de samburii si se presara cu zaharul vanilinat.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se unge tava (26 cm) cu unt sau se pune hartie de copt.
Se amesteca untul cu zaharul, sucul de lamaie si cu grisul. Se adauga branza de vaci si praful de budinca. Se adauga pe rand cate un ou. Se amesteca si ciresele la compozitia rezultata. Compozitia obtinuta se toarna in tava pregatita. Se coace aprox. 60 de minute, dupa care se opreste cuptorul si se mai lasa in cuptor pentru 30 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, dupa care se presara zu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu