Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 aprilie 2014

Prajitura cu nuca de cocos

Blatul: 7 albusuri se bat spuma cu 250 gr de zahar.


 Se adauga 200 gr nuca de cocos si 3 linguri de faina. Se amesteca cu grija sa nu se lase spuma. In tava de la ragaz punem o foaie de napolitana si peste ea se pune compozitia de mai sus si o punem la copt. 




Crema :7 galbenusuri se freaca cu 100  gr zahar, 2 linguri de faina si 100 ml lapte. Fierbi totul pe baie de aburi.


 250 gr de margarina freci cu 200  gr zahar pudra si apoi amesteci cu galbenusurile racite.


 Pui o lingura de cafea macinata si daca vezi ca crema e prea moale poti sa pui putin pesmet.



 Dupa ce blatul s-a racit intinzi crema deaspura si ornezi cu ciocolata rasa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu