Faceți căutări pe acest blog
miercuri, 7 octombrie 2015
Mancare de linte
Ingrediente:
300 gr linte,
100 gr costita afumata,
1 ceapa,
2 linguri bulion,
usturoi,
1 lingura pasta curry,
coriandru, boia iute,
foi de dafin,
sare dupa gust
Cum procedezi:
Spalam lintea si o lasam intr-o oala cu apa sa stea cateva ore, dupa care o punem la fiert.
Intre timp curatam si tocam marunt ceapa, costita afumata si usturoiul
Punem la calit ceapa, apoi adaugam costita afumata fasii.
Scurgem lintea de apa in care a fiert apoi o amestecam cu ceapa si costita.Turnam apa cat sa acopere lintea. (Daca doriti sa fie mai zemoasa, adaugati mai multa apa)
Se pune si amestecul de condimente si foile de dafin.
Lasam sa fiarba aproximativ 40 minute.
Se poate servi si asa sau se serveste cu paste scurte sau tagliatelle si cu cabanos, carnacior.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu