Faceți căutări pe acest blog
vineri, 16 octombrie 2015
Supa crema de dovleac
Ai nevoie de:
1 dovleac (Hokkaido),
1 ceapa.
ghimbir,
2 linguri de curry,
1-1.5 litru supa de legume,
se poate adauga si un pic de chilli,
50-100 ml suc natural de ananas-cocos,
smantana pentru gatit
Cum procedezi:
Se caleste ceapa taiata marunt intr-un pic de ulei, dupa care se adauga si dovleacul care a fost mai intai spalat, curatat de samburi si taiat in cubulete. Se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa. Dupa care se presara curry peste si se toarna supa de legume, se pune si ghimbirul tocat foarte marunt si se lasa sa fiarba la foc potrivit pt aprox 30-35 de min pana cand fierbe dovleacul. Dupa care se piseaza cu un mixer vertical foarte bine, pana se obtine consistenta dorita. Se pune inapoi pe foc, se adauga si chilli, sucul natural si smantana pentru gatit.
Se serveste cu ulei de dovleac si cu crutoane, dupa preferinte se poate servi si cu seminte de dovleac.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu