Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 aprilie 2015

Mazare cu costita afumata si morcovi



Ingrediente: 

1 borcan de mazare,
1-2 cepe,
2-3 morcovi,
1 ardei gras,
300 gr costita afumata,
sare, piper dupa gust,
ulei


Cum procedezi: 

Se curata legumele, apoi se taie marunt.
Se calesc legumele in 2 linguri de ulei, iar cand sunt gata se adauga si costita taiate fasii subtiri.
Se lasa 2-3 minute amestecand din cand in cand.
Dupa ce s-au calit se adauga o cana de apa si mazarea scursa de apa si prealabil spalata. Se adauga apa pana se acopera mazarea.
Se lasa la fiert pana scade apa in functie de consistena dorita. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si alte verdeturi (patrunjel verde, oregano).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu