Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 aprilie 2015

Tort cu capsuni si ciocolata










Ingrediente: 

200 gr piscoturi,
120 gr unt,
600 gr Philadelphia Joghurt (sau Almette, Brunch original),
300 gr iaurt natural,
2 plicuri gelatina,
75 gr zahar,
250 gr capsuni,
1 cutie praline Milka inimioare- capsuni


Cum procedezi: 

Se sfarama piscoturile si se amesteca bine cu untul topit. Se pune in tava si se apasa usor pana devine uniform.
Se amesteca Philadelphia cu iaurtul. Se pune gelatina la inmuiat conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune la bain-marin impreuna zu zaharul si cand s-a dizolvat de tot se pune peste amestecul de philadelphia si iaurt. Se amesteca bine. Se pune aprox jumatate din cantitate peste blat. 200 gr de capsuni se tai mai marunt si se pun peste crema. Dupa care punem restul de crema.
Se lasa la rece pentru cel putin 3 ore. 
Se orneaza dupa plac. Se pun in mijloc restul de capsuni  si pralinele Milka.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu