Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 noiembrie 2012

File de pastrav cu cartofi natur



Ingrediente:
file de pastrav (600 gr), 
2 oua, 
faina de malai, 
fulgi de proumb (optional), 
sare, piper, 
ulei, 
cartofi, 
patrunjel verde, 
3-4 catei de usturoi, 
smantana


Cum procedezi: 


Se bat ouale, faina de malai se amesteca cu un pic de faina alba, si optional putem sa separam jumatate din cantitate si sa adaugam fulgi de porumb maruntite.
Se trece bucatile de pastrav, condimentate dupa gust, cu sare si piper, prin ou, dupa care prin faina de malai si se prajesc in uleiul incins. 



Intre timp se pun si cartofii la fiert. Cand sunt gata se curata se tai in bucatele si se adauga un pic de sare, ulei si patrunjelul verde tocat marunt.
Preparam si sosul de usturoi. Se piseaza bine usturoiul, se condimenteaza se freaca bine cu un pic de ulei, mustar si la final se adauga smantana un pic cate un pic si se freaca bine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu