Ingrediente:
500 gr piept de pui,
2 morcovi,
1 telina mica,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras verde,
100 gr maioneza,
4 lipii,
2 legaturi patrunjel verde
Cum procedezi:
Fierbeti pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi taiati-l in cubulete. Curatati morcovul si telina, spalati-le, taiati-le in cubulete si fierbeti-le 10 minute. Scurgeti-le bine de apa si lasati-le sa se raceasca.
Curatati, spalati si taiati in cubulete ardeii grasi.
Adaugati maioneza, patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper. Omogenizati bine compozitia.
Puneti pe fiecare lipie cate 3-4 linguri din amestecul de piept de pui si legume, apoi rulati lipia. Taiati lipiile in fasii late de circa 3-4 cm. Puneti rulourile pe farfurii si ornati cu patrunjel verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu