Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 martie 2012

Supa crema de zuchinni


Ingrediente: 

250 gr piept de pui,
500 gr zuchinni (sau dovlecei),
2-3 linguri ulei,
1 lingura faina,
1 litru de supa (zeama, apa in care fierbi delicat),
150 gr cascaval,
200 gr branza topita,
sare, piper,
ceapa verde (optional)

Cum procedezi: 


Se taie pieptul de pui in fasii si se prajeste un pic. Se scoate pe o farfurie si pune deoparte. Se curata zuchinni si se de pe razatoare, dupa care se caleste un pic in uleiul in care am prajit si pieptul de pui, adaugam si faina si se lasa pana incepe sa scada.
Punem in supa (care a fiert) zuchinni si adaugam cascavalul si branza topita, se amesteca bine pana se topesc toate. Dupa care adaugam si pieptul de pui, sare si piper si mai lasam sa dea in clocot un pic.
Se poate servi cu ceapa verde taiata rondele si presarata in farfurie inainte se servire.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu