Ingrediente:
500 gr capsuni,
1 ciocolata neagra,
1 ciocolata alba,
nuca macinata,
nuca de cocos,
bomboane colorate.
Cum procedezi:
Se spala capsuni, se sterg cu o hartie de la rola, sau cu un prosop uscat, fara a le apasa prea tare, si se lasa frunzulita de preferat pentru a avea de ce prinde mai usor cand se trec prin ciocolata.
Se topesc ciocolatile (separat) pe baie de aburi, si iei cate o capsuna si treci prin ciocolata topita. Jumate o faci cu ciocolata maro, iar cealalta jumatate le treci prin ciocolata alba, se aseaza de preferat pe o hartie cerata, pentru a nu se lipi partea de jos, si pentru a evita faptul sa nu ramana fara ciocolata.
Dupa aceea le treci prin nuca macinata, nuca de cocos, bomboane colorate, sau ciocolata razuita. Se servesc de preferinta in ziua respectiva pentru a nu se topi ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu