Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 februarie 2012

Desert cu capsuni


Ingrediente: 

500 gr capsuni,
1 ciocolata neagra,
1 ciocolata alba,
nuca macinata,
nuca de cocos,
bomboane colorate.



Cum procedezi:


Se spala capsuni, se sterg cu o hartie de la rola, sau cu un prosop uscat, fara a le apasa prea tare, si se lasa frunzulita de preferat pentru a avea de ce prinde mai usor cand se trec prin ciocolata.

Se topesc ciocolatile (separat) pe baie de aburi, si iei cate o capsuna si treci prin ciocolata topita. Jumate o faci cu ciocolata maro, iar cealalta jumatate le treci prin ciocolata alba, se aseaza de preferat pe o hartie cerata, pentru a nu se lipi partea de jos, si pentru a evita faptul sa nu ramana fara ciocolata.
Dupa aceea le treci prin nuca macinata, nuca de cocos, bomboane colorate, sau ciocolata razuita. Se servesc de preferinta in ziua respectiva pentru a nu se topi ciocolata. 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu