Ingrediente:
200 gr piscoturi,
50 gr fulgi de porumb,
50 gr alune,
130 gr unt,
250 gr ciocolata cu lapte,
Cum procedezi:
Piscoturile le-am faramat si le-am amestecat cu fulgii de porumb,cu alunele si cu laptele praf.
Crema:
500 gr iaurt simplu,
150 gr zahar pudra,
250 gr banane (3 banane decojite),
1 lg zeama de lamaie,
250 ml frisca,
25 gr gelatina
Bananele taiate si facute pasta prin blender, (sau pisate bine cu furculita), apoi stropite cu zeama de lamaie. Iaurtul se amesteca cu zaharul, cu pireul de banane, cu frisca batuta si apoi cu gelatina, preparata conform instructiunilor de pe ambalaj.
Crema se intinde peste blat si de da la rece cateva ore.
Se caramelizeaza doua lg. de zahar si am pus in el cateva felii de banane. Se intorc pe o parte si pe alta apoi se scot pe farfurie, cand sunt destul de reci se pun deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu