Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 august 2012

Bruschete crocante



Ai nevoie de: 

o bagheta,
mozarella (sau cascaval),
2-3 rosii,
200 gr sunca,
200 gr salam,
busuioc,
usturoi,
ceapa verde,
condimente: sare, piper,
ulei de masilne
(dupa preferinte se mai pot adauga masline, ardei, etc.)

Cum procedezi: 

Tai bagheta in doua pe lungime, dupa care o mai tai in 3 bucati. Se prajeste un pic fiecare bucata in prajitorul de paine.
Tai toate ingredientele marunt (in afara de cascaval). Se amesteca in 2 boluri separate, faci un amestec cu salam, usturoi, rosii, condimente, ulei de masline si unul cu sunca, rosii, ceapa verde, busuioc, ulei de masine, condimente. Astfel amestecul obtinut se pune peste bucatile de baghete. Se pune peste ele cascavalul ras marunt, dupa care se pun la cuptor si se las pana cand incepe branza sa se topeasca.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu