Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 august 2012

Strudel cu ciuperci si branza


Ingrediente: 

500 gr foietaj,
2 linguri unt,
1 ceapa,
1 catel de usturoi,
250 gr ciuperci,
75 ml vin alb,
1 lingura patrunjel verde tocat,
1 lingura marar verde tocat,
1 lingura cozi de ceapa verde tocat,
sare, piper

Cum procedezi: 

Caliti in unt ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Adaugati ciupercile taiate in felii subtiri si vinul. Lasati vasul pe foc potrivit pana cand se inmoaie ciupercile.
Opriti focul si lasati amestecul la racit. Adaugati branza rasa si ierburile tocate si omogenizati compozitia. Condimentati-o cu sare si piper.
Turnati amestecul cu ciuperci peste foi si rulati-le. Puneti strudelul uns cu un ou intr-o tava, coaceti la foc potrivit 15- 20 de minute, se taie in felii de grosimea de 2-3 cm.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu