Ingrediente:
300 gr capsuni,
2 linguri zahar brun,
1 lingura zahar pudra,
1 lingurita zahar vanilat,
200 ml iaurt,
100 gr mascarpone,
coaja rasa a unei portocale,
4 fire mici de menta
Cum procedezi:
Se spala capsunile, se curata, se taie in patru si se amesteca bine intr-un bol cu zaharul. Se lasa sa stea aprox 20 de minute, pana se topeste zaharul, iar capsunile isi lasa zeama. Se amesteca bine intr-un bol mic iaurtul cu mascarpone si coaja de portocale. Se toarna 1/3 din amestecul de capsuni in 4 cupe de desert, apoi in fiecare cupa se pun cate 2 linguri de amestec de iaurt. Se repeta procesul cu inca un strat de capsuni si unul de crema. Deasupra se pune ultima treime de capsuni, iar peste se intinde o lingura de crema. Se decoreaza cu menta si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu