Ingrediente:
3 oua,
90 gr faina,
20 ml apa rece,
2,5 linguri zahar,
1,5 linguri ulei,
3 plicuri zahar vanilat,
un praf de sare si o jumatate ligurita praf de copt,
Pentru crema:
500 gr branza de vaci,
gris preparat cu aprox 300 ml lapte,
3 galbenusuri,
3 linguri de zahar,
scortisoara,
300- 400 gr prune
Cum procedezi:
Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul trepatat si apa tot treptat. Continuam sa mixam, dupa care peste albusurile batute bine spuma punem galbenusurile frecate cu ulei, apoi celelalte ingrediente. La sfarsit punem faina cu praful de copt si amestecam usor compozitia, pana se incorporeaza faina. Punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit.
Asezam si prunele curatate de samburi si taiate in doua peste crema si presaram cu scortisoara. Punem inapoi la cuptor pentru aprox 30-35 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu