Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 august 2012

Ghiveci de legume


Ai nevoie de : 

3 cepe albe,
3 ardei gras rosu,
4-5 cartofi,
2 dovlecei,
2 rosii oparite si decojite,
fasole verde/galbena pastai,
sare, piper,
ulei,
pasta de rosii
Dupa preferinte se pot adauga si alte legume : vinete, conopida, mazare...etc.

Cum procedezi:  


Tai legumele marunt, dupa preferinte.
Se caleste ceapa in ulei cu un pic de boia dulce, dupa care se adauga si ardeiul. Se lasa un pic impreuna dupa care adaugam si dovleceii si cartofii taiati in cubulete, lasam un pic la calit dupa care completam cu apa si lasam sa fiarba.
Dupa aprox 10 minute adaugam si fasolea, sare, piper si rosiile taiate marunt si un pic de pasta de rosii, dupa gust. Lasam sa mai fiarba un pic impreuna, pana cand legumele s-au inmuiat.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu