Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 august 2012

Pachetele cu carne tocata




Ingrediente: 
600-700 gr faina, 
apa calduta, 
sare, 
drojdie, 
aprox 200 ml lapte cald, 
o ceapa, 
carne tocata (aprox 700 gr)
sare, piper, 
un ou,
un pic de ulei

Cum procedezi:
Se face un aluat din apa calda cu sare, faina amestecata cu drojdia crescuta.  Se lasa la dospit. 
Cand s-a dospit se intinde o foaie de aprox 3 mm si se taie in bucatele. Punem pe fiecare bucata un pic din umplutura: se caleste o ceapa si se lasa la racit, se amesteca cu carnea tocata, sare si piper.
Se impatura fiecare bucata si se aseaza in tava, se ung cu ulei si cu un ou batut si se da la cuptor. Se lasa la copt pana se rumenesc.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu