Faceți căutări pe acest blog
miercuri, 13 ianuarie 2016
Mancare chinezeasca cu piept de pui si bambus
Ingrediente:
500 gr. piept de pui,
2 linguri de ulei,
1 lingura sos de soia,
1 pic de ghimbir,
2 linguri pasta curry picanta,
1 lingura unt de arahide,
400 ml lapte de cocos,
2 ardei gras rosu,
3 fire de ceapa verde,
1 cutie de bambus
Cum procedezi:
Se taie pieptul de pui fasii subtiri si se amesteca cu ghimbirul taiat foarte marunt, 1 lingura de ulei si sosul de soia. Se pune pentru 30 de minute la frigider.
Intre timp se taie ardeiul gras si ceapa verde in cubulete mici.
Se caleste carnea intr-o lingura de ulei, cand e gata se scoate si se adauga pasta curry, untul de arahide si laptele. Se amesteca bine, dupa care se adauga si legumele si se lasa la foc mic pentru aprox. 10 minute. La final se adauga si carnea inapoi se amesteca toate bine si este gata.
Se serveste cu orez.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu