Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 ianuarie 2016

Paste cu broccoli si parmezan


 Ingrediente: 

un broccoli (aprox. 400-500 gr),
1 lingura unt,
3 linguri parmezan,
1 catel de usturoi,
250-300 gr tagliatelle (sau orice paste dupa preferinta),
sare si piper

Cum procedezi:

Punem pastele la fiert in apa sarata si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se pun in strecuratoare sa fie bine scurse.
Broccoli il desfacem in buchetele cat de cat egale si-l punem la fiert in apa clocotita in care am pus 1 lingurita sare si un catel de usturoi. Se fierbe cateva minute, atat cat sa se inmoaie putin, dar sa ramana crocant.
Il punem intr-o strecuratoare, sa se scurga bine de apa, apoi il punem intr-o tigaie in care am topit o lingura de unt.
Il calim usor pe toate partile, adaugam pastele bine scurse de apa, saram si piperam dupa gust. La sfarsit punem parmezanul si omogenizam.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu