Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos




      
Ingrediente pt foi:

500 gr biscuiti,
2 cani cu lapte (cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde),
3 linguri cacao,
esenta de rom

Ingrediente pt crema:

200 gr zahar pudra,
250 gr unt,
100 gr nuca de cocos,
3 vanilii
 



Cum procedezi:

Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele si esenta de rom, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

Batem untul spuma, adaugam zaharul pudra si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu