Ingrediente:
100 gr cirese (compot de cirese/visine),
1-2 mere,
o para,
o portocala sau 2 mandarine,
2-3 kiwi,
zeama de la o lamaie
zeama de la o lamaie
se pot folosi orice fructe: struguri, capsuni, ananas, banane (noi am pus ce am avut prin casa)
Cum procedezi:
Merele se tai cubulete, fara a se curata de coaja. La fel se procedeaza si cu para. Kiwi se taie si el in bucatele. Portocala se desface in clinuri si se taie in 2 fiecare feliuta. Compotul de cirese se scurge de zeama.
Toate fructele se amesteca intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie.
Toate fructele se amesteca intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie.
Se pun in castroane, cupe pentru inghetata si se serveste cu inghetata de vanilie. Se poate orna si cu frisca. Noi am stropit-o si cu un pic de lichior de oua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu